Ara Öğün, Tarif
Yorum Yapın

Karabuğdaylı Elma

Ara öğünlerde imdada yetişecek bir tarifim var bugün.

Önceden hazırlanıp çantaya atılacak, uygun zamanda yenecek.

Hazırlaması elbette en kolayından yine.

Şimdiden afiyet olsun.

Malzemeler;

1/2 elma

1 çorba kaşığı çiğ karabuğday

1 çay kaşığı toz tarçın

Hazırlanışı;

Haşlayarak pişirdiğiniz karabuğdayın için önce elmayı rendeleyip ya da küçük parçalara keserek ekleyin. Ardından toz tarçın serpip, karıştırın.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s