Tarif
Yorum Yapın

Filiz’in Şekersiz Keki

imageŞekersiz, unsuz ve yağsız bir tarifim var demiştim ya işte o bu kek. Filiz’in keki. Filiz benim öğrencim, arkadaşım, sabahlarımın gülen yüzü.

Ve işte onun keki, malzemeleri, hazırlanışı.

Tam da bir ECECEbeslenme örneği.

150 gr yulaf ezmesi – rondoda ufalanmış

2 yumurta

3 çorba kaşığı yoğurt

5 çorba kaşığı pekmez

2 muz – çatalla ezilmiş

1 çay kaşığı keten tohumu

2 çay kaşığı toz tarçın

Ceviz – küçük parçalanmış ya da iyice ufalanmış

Vanilya

Kabartma tozu

Tüm malzemeleri sırayla karıştırıp minik kek kalıplarına koyup180 derece fırında 20 dakika pişirin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s